Elektrotechniek
Elektrotechniek

Kopersbegeleiding

Ontzorgen voor aannemers en bewoners

Als Rehorst Elektro techniek zijn we een aantal jaren geleden begonnen om kopers gesprekken te houden. Dit om de aannemer te ontzorgen en wij natuurlijk zelf meer kennis hebben van alle mogelijkheden wat er nu op elektrogebied te bieden valt.

Denk hierbij onder andere aan allerlei vormen van domotica. (Enet-Smart Home, Niko home etc) Tevens zijn er een aantal lijnen schakelmateriaal te zien van diverse merken. Tegenwoordig kunnen we heel goed spots in een beton plafond verwerken ook hiervan zijn er voorbeelden te zien in onze nieuwe showroom welke we steeds up-to-date houden.

Wanneer een bewoner langs komt bespreken we de gehele elektra installatie, geven uitleg hoe de basis installatie werkt en leggen alle mogelijkheden uit. Denk hierbij aan een alarmsysteem, camerasystemen, data punten(netwerk). Natuurlijk zijn ook de camera- en inbraak systemen werkend te zien in onze showroom. Alles wat de bewoner terug wil zien in de offerte, worden meteen op de tekening verwerkt welke op een groot scherm te volgen is voor de bewoners. Na het gesprek wordt dan de offerte uitgewerkt zodat de offerte vrij snel verstuurd kan worden.

Rehorst Elektrotechniek logo

Rehorst Elektrotechniek bv

Transportstraat 12
2861 DZ Bergambacht

TN Logo

DEKRA SIEGEL 6001 RGB