Elektrotechniek
Elektrotechniek

Rehorts Elektrotechniek Erkenningen en Certificeringen

DEKRA SIEGEL 3033

BORG Technisch beveiligingsbedrijf

Aantoonbare kwaliteit en vakkundigheid


Rehorst realiseert beveiligingsmaatregelen tegen inbraak en installeert alarminstallaties. Maar hoe weet u dat uw bij Rehorst wel veilig zitten? Hoe laten wij zien dat ons personeel vakkundig en betrouwbaar is? En hoe garanderen wij de kwaliteit van de installaties die wij installeren? Met het DEKRA certificaat BORG Technisch beveiligingsbedrijf garanderen wij deze kwaliteit. Het certificaat geeft uw de zekerheid: de medewerkers van ons bedrijf zijn vakkundig en betrouwbaar en ze installeren een alarminstallatie of realiseren beveiligingsmaatregelen van prima kwaliteit.

6286

Installeren Brandmeld- en Ontruimingsalarminstallaties

Zekerheid bij brandveiligheid

De laatste jaren is er steeds meer aandacht voor de brandveiligheid. Als brandmeld- en Ontruimingsalarminstallatiebedrijf leveren wij belangrijke bijdrage aan het vergroten van de brandveiligheid door de installaties die wij installeren. Maar hoe weet uw dat uw bij ons uw vingers niet branden? Hoe laten wij zien dat ons personeel vakkundig en betrouwbaar is? Hoe garanderen wij de kwaliteit van de installaties die wij installeren? Met het certificaat installeren Brandmeld- en Ontruimingsalarminstallaties voldoen wij aan de wettelijke eisen m.b.t. het installeren van brandmeldinstallaties en ontruimingsalarminstallaties. Wij tonen hiermee aan dat ons bedrijf kwaliteit levert en dat uw medewerkers betrouwbaar en vakkundig zijn. Deze certificering wordt vaak verlangd door eisende partijen zoals gemeenten en verzekeraars. Bijvoorbeeld bij het verlenen van een gebruiksvergunning en door de verzekeraars voor het verkrijgen van een brandschadeverzekering.

DEKRA SIEGEL 3441

KvINL BRL 6000-AB:2016

BRL 6000: veiligheid van gebouwinstallaties

De veiligheid van gebouwinstallaties is een hot issue. Actuele ongelukken in de woningbouw beïnvloeden de politieke en publieke opinie. De markt en de overheid bekijken de installateur met argwaan. Vakbekwaam? Wij tonen het aan! met het certificaat BRL 6000.Onze goede reputatie is niet meer voldoende voor het binnenhalen van opdrachten. Gebouweigenaren en overheden voelen de verantwoordelijkheid zwaarder op hun schouders drukken. Het vinden van betrouwbare partners staat voorop. Met het DEKRA certificaat BRL 6000 bent u bij ons aan het juiste adres.

DEKRA SIEGEL 3013

VCA*: veilig werken

Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers

Natuurlijk staat veilig werken bij u voorop. Vooral wanneer de werkzaamheden een verhoogd risico met zich meebrengen zoals; werken op hoogte, werken met machines en gereedschappen en werken aan, met of in de nabijheid van elektrische installaties. Zoals deze voor komen bij bouw werkzaamheden, werktuigbouwkundige- en elektrotechnische werkzaamheden en werkzaamheden in het risicogebied van de railinfra. Het DEKRA veiligheidscertificaat voor aannemers (VCA) is voor u de oplossing. Iedere opdrachtgever wil in zee met een betrouwbare partner. Met ons VCA-veiligheidscertificaat bieden wij onze werknemers en opdrachtgevers zekerheid. Men kan van ons aan op de veiligheids-, gezondheids- en milieubeleidsverklaring, procedures voor melding, onderzoek en registratie van onveilige situaties en ongevallen en uitgevoerde taakrisicoanalyses. Maar ook wat betreft het voorlichten en trainen van onze medewerkers en het gebruik van goedgekeurd, dus veilig, gereedschap.

sbb beeldmerk fc

Erkend leerbedrijf

Door SBB erkend leerbedrijf

Rehorst Elektrotechniek B.V. is een door SBB erkend leerbedrijf. Zeker in de hedendaagse tijd van technologische groei en nieuwe eisen die aan medewerkers in de elektrotechnische branche worden gesteld, is kennis snel verouderd. Het is dan ook noodzakelijk om up-to-date te blijven qua vakkennis om continuïteit te garanderen. Vandaar dat wij ook diverse opleidingsmogelijkheden aanbieden aan ons personeel.

SBB zorgt ervoor dat de leerlingen alleen zijn/haar diploma kan behalen, als hij/zij met succes de BPV (Beroeps Praktijk Vorming) bij een erkend leerbedrijf heeft afgerond. In de BPV leren leerlingen niet alleen praktische vaardigheden, ze leren ook en vooral hoe ze in het leerbedrijf moeten functioneren: wat er van hen verwacht wordt qua zelfstandigheid, werkhouding en de omgang met collega's bijvoorbeeld.

Rehorst Elektrotechniek logo

Rehorst Elektrotechniek bv

Transportstraat 12
2861 DZ Bergambacht

TN Logo

DEKRA SIEGEL 6001 RGB