Elektrotechniek
Elektrotechniek

Parksingel is één van de nieuwste wijken in Park Triangel. Je vindt deze buurt in de hoek van de Beijerinklaan en de Parklaan. In totaal komen er ca. 112 nieuwbouwwoningen in Parksingel. Deze verkopen we in twee delen. Fase 1 bestaat uit 63 woningen in 7 types. De nieuwbouwwoningen verschillen van elkaar in woningoppervlakte, ligging, type én architectuurstijl. Er zijn rijwoningen van 5,40, 5,70 en 6 meter breed.

De twee-onder-een-kapwoningen zijn altijd 6 meter breed of zelfs nog breder. Voor het ontwerp hebben we twee architectenbureaus in de arm genomen om een ontwerp te maken. Het leuke is dat ze allebei op hun eigen manier hun signatuur hebben meegeven aan de landelijke Engelse bouwstijl. Hierdoor is geen straat hetzelfde en heb jij veel te kiezen. Comfort en milieu staan hoog in het vaandel. Elke woning is standaard voorzien van vloerverwarming op de begane grond, pv-panelen en zeer goede isolatie.

Rehorst Elektrotechniek heeft dit project voorzien van de elektrotechnische installatie en de PV Panelen installatie. De woningen zijn medio 2020 opgeleverd.

Aannemer:
Rehorst Bouw BV

Rehorst Elektrotechniek logo

Rehorst Elektrotechniek bv

Transportstraat 12
2861 DZ Bergambacht

TN Logo

DEKRA SIEGEL 6001 RGB